Bestuur

Hieronder worden Brando, Vanessa en Harry alvast voorgesteld.


De andere bestuursleden volgen snel!

Langzaam aan worden alle 'functies' in de nieuwe structuur van Wartburgia opgevuld. En deze helden stellen wij natuurlijk graag aan u voor. Te beginnen met, hoe kan het ook anders, onze nieuwe voorzitter, namelijk Brando Schenker van Veteranen 45+!! Uiteraard blijft Gosse onze voorzitter tot aan de oplevering van het gebouw, maar in Brando hebben we alvast iemand die straks het stokje zal overnemen. Bovendien neemt hij vanaf nu al wat taken van Gosse over. En, om hem wat beter te leren kennen, hebben we een klein interview afgenomen: lees.

Er is denk ik niemand binnen Wartburgia die deze dame niet kent. Met haar aanstekelijke lach, aanwezigheid in de kantine en ook haar bemoeienissen met de organisatie van onze club, kan Vanessa de Weger je niet ontgaan. Sinds dit seizoen is ze als 1 van de gezichten van de vereniging gelukkig dan ook aangetreden als bestuurslid verenigingszaken!
Het interview

Het bestuurslid Voetbalzaken is verantwoordelijk voor het lange termijn beleid op het gebied van voetbal bij onze club.Hierbij kun je denken aan beleidsvoering om selectieteams op het gewenste niveau te houden, nadenken over het aantal en type (man/vrouw, jong/veteranen) recreatieteams, etc. Onze eigen Marc Overmars dus. En we hebben iemand bereid gevonden om die taak op zich te nemen. Iemand die al jaren de herenselectie op sleeptouw neemt, maar ook zeer begaan is met de damesselectie en ook nog eens, blijkend uit zijn bijdrage in de derde helft, een echt Wartburgiahart heeft! Namelijk: Harry Ufkes. Ook met hem namen we een klein interview af om hem wat beter te leren kennen: lees