Mannen 1

WARTBURGIA – ZCFC 4-1

Op papier zou deze wedstrijd een ongelijke strijd moeten zijn, maar vorig seizoen ging Wartburgia thuis lelijk onderuit tegen ZCFC met 2-3.
Een gewaarschuwd team telt voor twee en daarom nam de thuisclub meteen het initiatief. Een niet al te moeilijk schot van Joost Hommenga werd door de keeper van
ZCFC niet goed verwerkt en de vroege 1-0 was een feit. Dezelfde Hommenga had de smaak van het opkomen te pakken en scoorde in de 34ste minuut nog eens na een mooie aanval van Wartburgia.
ZCFC kwam nauwelijks over de helft en wist in de eerste helft geen kans te creeëren.

Na rust een iets meer open wedstrijd, ondanks de inmiddels barre omstandigheden.

Wat meer druk van de bezoekers leidde ook tot meer ruimte voor Wartburgia Jesse Bollen was twee keer dicht bij een treffer maar het was ‘supersub’ Tom Ridderbos die de 3-0 maakte na goed voorbereidend werk van Bollen en zijn invalbeurt nog eens extra glans gaf door een mooie, indraaiende corner van David van Paridon hard en zuiver in de hoek te koppen.
ZCFC kon nog wel iets terugdoen. Uit een corner kopte Brian Meijer prima aan en redde daarmee de eer voor de Zaankanters.

Wartburgia – De Meer

Wartburgia wint opnieuw met 5-1 Ondanks het forse verschil op de ranglijst was het De Meer dat in de 9e minuut brutaal op voorsprong kwam tegen de lijstaanvoerder. Daarna domineerde en controleerde Wartburgia grotendeels de wedstrijd. In de 23ste minuut draaide Joost Homminga een vrije trap mooi om het muurtje heen voor de gelijkmaker. 7 Minuten daarna scoorde Dilan van Dam op aangeven van Daan Tuerlings na goed doorzette…

Wartburgia asv 1 – FC Blauw Wit – Beursbengels 1

Wartburgia pakt drie kostbare punten bij FC Blauw Wit-Beursbengels  

Zaterdag 5 oktober 2019, 14:30 uurCompetitie 2019/2020Sportpark Sloten Amsterdam

Wartburgia asv 1

FC Blauw Wit-Beursbengels 1

 

De uitoverwinning van Wartburgia op Blauw Wit-Beursbengels ging vanmiddag niet geheel van een leien dakje voor de ploeg van Hans Bergsma. Met een 0-2 ruststand werd de eindstand na negentig minuten bepaald op 2-3.

 

Blauw Wit-Beursbengels kwam direct na de …

Wartburgia asv 1 – s.c. Buitenboys 1

Wartburgia niet effectief genoeg bij Buitenboys  

Zaterdag 7 september 2019, 15:00 uurBekercompetitie 2019/2020Sportpark Polderkwartier te Almere

Wartburgia asv 1

SC Buitenboys 1

 

Vorige week behaalde Wartburgia thuis de eerste drie punten in de bekercompetitie 2019/2020 door met 7-3 te winnen van C.T.O. 70. Dit na een ruststand van 5-0.

 

Vandaag de uitwedstrijd tegen S.C. Buitenboys. De ploeg van Patrick Bal won vorige week uit van Zuidoost United…