GEUZEN MIDDENMEER- WARTBURGIA 2-10

Het verschil tussen de lijstaanvoerder en de lantaarndrager in 3B bleek vanmiddag inderdaag zo groot als de ranglijst aangaf. Waar Wartburgia dit seizoen slechts één wedstijd had verloren, had Geuzen Middenmeer er slecht één gewonnen.

Het was al raak in de eerste minuut waarbij de eerste de beste Wartburgia aanval door spits Bob Dekker werd afgerond. Na 6 minuten werd een lange pass van Joost Hommenga door Armanda Cuvalaj tot 0-2 gepromoveerd en in de 20ste minuut knalde Daan Dijkman met een knap schot in de rechterbovenhoek de 0-3 binnen. 5 Minuten later schoot David van Paridon de vierde binnen en pas toen kon Geuzen wat terugdoen.
Een van de schaarse uitvallen aan de kant van Geuzen leidde tot een strafschop die Erik Beerepoot onberispelijk benutte. Het slotwoord was voor Soefian Khodabaks die vanuit de kluts de 1-5 binnen tikte.

Na rust hetzelfde beeld: Wartburgia jagend op dubbele cijfers en een stug verdedigend Geuzen die er regelmatig probeerde uit te komen.
1-6 door Dekker en 1-7 door Khodabaks na een knap gekeerd schot van Dylan van Dam.
Uit een corner van diezelfde van Dam was het opnieuw Khodabaks die met een knappe kopbal de derde goal van zijn hattrick maakte.
10 Minuten voor tijd mocht Beerepot wat terugdoen uit een mooie Geuzenaanval 2-8.
Toch werd de 10 nog gehaald door Wartburgia. Cuvalaj scoorde zijn tweede door van dichtbij tegen de bal aan te lopen en net voor tijd mocht Dekkeer een penalty nemen die de tweede hattrick van de wedstrijd opleverde. In de laatste minuut stopte keeper Etienne Kwa knap een tweede Wartburgia.
Geuzen Middenmeer verdiende een compliment voor hun sportiviteit en inzet en Wartburgia voor het vasthouden van de focus en het blijven combineren.