Thema avonden VV Alkmaar

Onlangs zijn wij een samenwerking gestart met VV Alkmaar. De komende maanden hebben zij leuke interessante thema avonden op het programma staan waar jullie je voor kunnen inschrijven.

De avonden zijn gratis om bij te wonen, alleen wel vooraf aanmelden zodat zij de aantallen weten.  Aanmelden kan via: dekkie2806@hotmail.com of 0620301487.  Vermeld daarbij even om welke avond het gaat, met hoeveel personen jullie komen en de namen en leeftijden van deze personen.

Voor de komende tijd staan de volgende punten op de agenda:

Thema: Herstel en blessure preventie
Datum: 13 november 2019 
Tijd: 19:00 - 21:00
Spreker: Steven Wilbrink (fysiotherapeut)
- Wat kun je doen om beter te herstellen na een wedstrijd/training?
- Hoe kun je je lichaam optimaal voorbereiden op een wedstrijd en training?
- Wat kun je als trainer/trainster doen om blessures te voorkomen?

Thema: Spelen bij VV Alkmaar/meet and greet
Datum: 10 december 19:00 - 21:00
Sprekers: Joy vader (onder 15) Ginia Caprino (onder 17) Milicia Keizer (belofte) Anna Ursem (1e elftal)
Er zal informatie gegeven worden wat wij als club doen voor de meiden en waar wij ons als club op richten om de meiden te ontwikkelen. Daarnaast zullen de meiden zelf een praatje houden over hoe hun dag eruit ziet, wat zij doen om de top te halen en wat er allemaal van je gevraagd wordt.  Tevens is er kans om vragen te stellen en met de meiden op de foto te gaan.

Thema: Spelprincipes
Datum: 20 januari 19:00 - 21:00
Spreker: Dennis van den Ing (trainercoach vrouwen 1 VV Alkmaar, KNVB Docent Uefa B)
Er zal een presentatie gegeven worden over wat spelprincipes precies inhoudt, hoe pas je dit toe en wat komt er allemaal bij kijken. Spelprincipes passen wij op dit moment ook toe binnen onze eigen opleiding en zullen daar ook clipjes van laten zien hoe dat eruit ziet in het veld tijdens de wedstrijden.