Wartburgia Feestibal Foto’s

Bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdragen aan het onvergetelijke Wartburgia Feestibal. Het was een prachtig feest ter ere van ons 100-jarig bestaan!

De festiviteiten begonnen op vrijdag met een receptie waarbij onder andere de KNVB, de gemeente en buurtverenigingen aanwezig waren. Met zo’n 500 bezoekers op zaterdag, spectaculaire Legend-wedstrijden met oud dames- en herenselectiespelers en muzikale optredens van diverse livebands en DJ’s, rave kamer, karaoke kamer, de populaire mobiele ‘Neutenbar’ en camping kunnen we spreken van een legendarisch jubileum.

Onze vereniging kijkt met trots terug op haar rijke geschiedenis en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Sinds de oprichting op 23 juni 1924, heeft Wartburgia zich ontwikkeld tot een club waar iedereen zichzelf kan zijn en waar de kracht ligt in onze diversiteit.

We willen speciaal onze vrijwilligers bedanken voor hun grenzeloze inzet. Zonder jullie zou dit geweldige evenement niet mogelijk zijn geweest. Ook willen we de organisatie bedanken voor hun uitstekende werk en toewijding bij het plannen en uitvoeren van dit jubileumfeest. Dank jullie wel voor jullie support, energie en enthousiasme.

Laten we samen verder bouwen aan de volgende 100 jaar van ASV Wartburgia!

Hier alle foto’s gemaakt door Shot by Stevy: